Το Κρεοπωλείο
Από το πρώτο παραδοσιακό κρεοπωλείο του παππού Βαγγέλη Μαυραγάνη, που ιδρύθηκε στο Καρπενήσι το ‘52 (από εκεί πήρε εξάλλου και το όνομά του), το νέο “ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ’52 ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ”, εξελίχθηκε σε ένα σύγχρονο κατάστημα στα ευρωπαϊκά πρότυπα, με μοντέρνα σχεδίαση και άριστες συνθήκες υγιεινής και συνεχίζει μια πορεία ποιότητας, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα εκλεκτών κρεάτων και όχι μόνο.
Στο νέο “ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ’52 ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ”, σε έναν χώρο μεγαλύτερο από 180 τετραγωνικά (το μεγαλύτερο κρεοπωλείο στην Ευρυτανία), εκτός από μια τεράστια ποικιλία κρεάτων και παρασκευασμάτων κρέατος, υπάρχει ξεχωριστό τμήμα ντόπιων τυριών εξαιρετικής ποιότητας, τμήμα παραδοσιακών προϊόντων Ευρυτανίας, αλλά και καφετέρια με τζάκι και άνετο πάρκινγκ.
Στο κατάστημα ξεχωρίζει, επίσης, ο επιβλητικός χώρος, μοναδικός στην Ευρυτανία, του τμήματος πώλησης κρεάτων ωρίμανσης (Dry Aged), όπου προσφέρονται κρέατα αρίστης ποιότητας, κομμένα με ξεχωριστό εξοπλισμό κοπής, παρέχοντας στον πελάτη όλα τα οφέλη που αποκτά ένα κομμάτι κρέας υπό τη διαδικασία ωρίμανσης.
Ιδιοκτήτης της νέας αυτής πρωτοποριακής πρότασης για “κρεοπωλείο”, είναι ο νεαρός Ευάγγελος Μαυραγάνης, που έμαθε την τέχνη του κρέατος από μικρό παιδί κοντά στον πάτερα του, Τάκη Μαυραγάνη, γνωστό κρεοπώλη για δεκαετίες στο Καρπενήσι, γιο και συνεχιστή του ιδρυτή του “ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ ’52”.
Το όνομα του Ευάγγελου Μαυραγάνη συνδυάζει πολυετή εμπειρία στο χώρο, τιμιότητα και αγάπη για το αντικείμενο που εξελίσσει και αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς στον κλάδο.
Στο κατάστημα διατίθενται τα φημισμένα παραδοσιακά λουκάνικα Ευρυτανίας, ιδίας παραγωγής του καταστήματος, τα οποία παρασκευάζονται χωρίς συντηρητικά. Επίσης, διατίθενται κρεατοπαρασκευάσματα, όπως κεφτεδάκια, μπιφτέκια και μπιφτέκια κοτόπουλου, σνίτσελ, κεμπάπ, σουτζουκάκια, χοιρινή τηγανιά και άλλα. Όλα γίνονται με αγάπη και μεράκι και συσκευάζονται επιτόπου μπροστά στον πελάτη.